Παρουσιάζονται η έννοια της βιοτεχνολογίας, η διαδικασία παρασκευής κρασιού και ο ρόλος των ζυμομυκήτων στη μετατροπή των σακχάρων του μούστου σε αιθανόλη και διοξείδιο του άνθρακα (αλκοολική ζύμωση).
EDUCATIONAL DESCRIPTION
Το μαθησιακό αντικείμενο προτείνεται να αξιοποιηθεί από τους μαθητές προκειμένου να συσχετίσουν την παρασκευή κρασιού με τις εφαρμογές της βιοτεχνολογίας και να γνωρίσουν τα τελικά προϊόντα των αντιδράσεων της αλκοολικής ζύμωσης (αναερόβιας κυτταρικής αναπνοής) και τους μικροοργανισμούς που την πραγματοποιούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια για το συγκεκριμένο αντικείμενο.
USER RATINGS
1
2
3
4
5
Total votes: 0
1
2
3
4
5
Total votes: 0
1
2
3
4
5
Total votes: 0
QUALITY SEALS
LICENSE
aggregator
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και για την ανάλυση στοιχείων επισκεψιμότητας. Με την πρόσβαση στον ιστότοπο συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Το κατάλαβα Περισσότερα