Πρόκειται για φωτογραφία που απεικονίζει τους παλαιούς αποστακτήρες κίτρου της ποτοποιίας Προμπονά. Διακρίνεται το καζάνι με το μεταλλικό κάλυμμά του, τη κτιστή βάση και το μεταλλικό καπάκι που σφραγίζει το στόμιό του. Το καζάνι συνδέεται με σωλήνα που βοηθάει στην απόσταξη του παραγόμενου προϊόντος. Γύρω του βρίσκονται τα βοηθητικά εργαλεία απόσταξης. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2002. Η επιχείρηση βρίσκεται στη Νάξο και λειτουργεί παράγοντας το τοπικό λικέρ "Κίτρο". Το αποστακτήριο λειτουργεί από το 1915 και είναι επισκέψιμο. Η απόσταξη γίνεται ως εξής: Με πρώτη ύλη τα ισχυρά αιθέρια έλαια που περιέχονται στα φύλλα του δέντρου (κιτριά) δημιουργείται με απόσταξη ένα κομψό αρωματικό απόσταγμα. Ανάλογα με την περιεκτικότητά του σε αλκοόλ, την ποσότητα της ζάχαρης και τα φυσικά χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί, παρουσιάζεται σε τρεις εκδοχές: πράσινο με 30% αλκοόλ, κίτρινο με 40% αλκοόλ και άχρωμο με 40% αλκοόλ και πολύ λίγη ζάχαρη.