Δημιουργήστε τη δική σας εκπομπή

 

Χρήσιμες πληροφορίες για το σχεδιασμό μιας ραδιοφωνικής εκπομπής θα βρείτε στο βιβλίο Αισθητική Αγωγή - Μουσική Γ΄ Γυμνασίου. Οι οδηγίες αφορούν μουσική εκπομπή, αλλά μπορείτε να τις προσαρμόσετε στη θεματολογία που επιθυμείτε.

image

Αν θέλετε όχι απλώς να σχεδιάσετε, αλλά και να υλοποιήσετε μια ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή, τότε στην πλατφόρμα διαδικτυακής δημιουργίας i-create θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε. Περιηγηθείτε στην αρχική σελίδα του δικτυακού της τόπου. Στην ενότητα «Μάθετε πώς» θα βρείτε πληροφορίες και χρήσιμα εργαλεία για τη δημιουργία βίντεο και ραδιοφωνικών εκπομπών.

i-create

 

Μπορείτε να συμμετάσχετε με τη ραδιοφωνική σας εκπομπή στο πρόγραμμα του European School Radio, του διαδικτυακού σχολικού ραδιοφωνικού σταθμού. Μάθετε πώς εξερευνώντας το blog του.

school radio

 

Στο Educational TV Blog, το ιστολόγιο της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης, θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε τη δική σας διαδικτυακή τηλεόραση σε 6 βήματα. Ακονίστε τα αγγλικά σας κι ετοιμαστείτε να βγάλετε στον αέρα τις πρώτες σας τηλεοπτικές εκπομπές.

image

info