ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ   
 
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ  
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο «Κανονισμός Λειτουργίας του Σχολείου» επιχειρεί να οργανώσει την λειτουργία του σχολείου με τρόπο ώστε να διευκολύνται το έργο όλων των εμπλεκομένων στη σχολική διαδικασία και να μειώνονται δραστικά οι παρενέργειες από τυχόν απρόβλεπτες δυσχέρειες. Στα βασικά θέματα ενός Κανονισμού Λειτουργίας της Σχολικής Μονάδας μπορούν να συμπεριλαμβάνονται οι ώρες λειτουργίας της κατά τη διάρκεια του κύριου προγράμματος και του ολοημέρου, οι σχολικές αργίες, τα ισχύοντα και οι προβλέψεις για τις απουσίες των μαθητών και την κατ’ οίκον εργασία, τις συναντήσεις γονέων και εκπαιδευτικών καθώς και γονέων με τον/την διευθυντή/-τριας, τη διαδικασία διαχείρισης παραπόνων, τις σχολικές επισκέψεις και άλλες δραστηριότητες, το φαγητό στο σχολείο, τον κώδικα συμπεριφοράς όλων στο σχολείο και οι έπαινοι και οι επιπλήξεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ
Ο Σύλλογος Διδασκόντων της Σχολικής Μονάδας σε συνεδρίαση αυτού ή και σε συνεργασία με το σχολικό συμβούλιο μελετούν και συζητούν το σχέδιο της παρούσας Σχολικής Πολιτικής Κανονισμού Λειτουργίας Σχολικής Μονάδας. Αυτή η Σχολική Πολιτική τροποποιείται, εφόσον κριθεί αναγκαίο με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στο σχολείο και, κατόπιν ψηφοφορίας, αποφασίζεται η εφαρμογή ή μη αυτής.


ΣΤΟΧΕΥΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ
ΜΟΡΦΟΤΥΠΟΣ
application/pdf
ΜΕΓΕΘΟΣ
1676.326 (KΒ)
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ
8525/1544
ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
Φωτόδεντρο e-yliko χρηστών
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Φωτόδεντρο e-yliko χρηστών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΥΠΟΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Οργάνωση, Διοίκηση και Ηγεσία στη Σχολική Μονάδα Organization, Administration and Leadership in the School UnitΟργάνωση, Διοίκηση και Ηγεσία στη Σχολική Μονάδα > Σχολικές Πολιτικές School PoliciesΣχολικές Πολιτικές > Κανονισμός λειτουργίας σχολείου School operation regulationΚανονισμός λειτουργίας σχολείου
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ & ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ / ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
παιδαγωγικός συντονιστής: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
δημιουργός: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
πάροχος περιεχομένου: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
υπεύθυνος περιεχομένου: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
επιμέλεια: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ / ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
χορηγός άδειας χρήσης: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
εκδότης: ΙΤΥΕ
χορηγός άδειας χρήσης μεταδεδομένων: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
εκδότης μεταδεδομένων: ΙΤΥΕ
ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  
ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ