ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ   
 
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ  
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα ζητήματα υγείας και ασφάλειας πρέπει να έχουν πρώτιστη σημασία για κάθε σχολείο. Γι’ αυτό το λόγο, εκτιμάται ως αναγκαία η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων από το σύλλογο διδασκόντων ώστε να δημιουργείται ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για τους μαθητές, το προσωπικό και τους επισκέπτες. Μέσα από την συνεχή και συνεπή εφαρμογή της Σχολικής Πολιτικής «Υγεία & Ασφάλεια εντός κι εκτός της σχολικής Μονάδας» στοχεύεται η δημιουργία: 1. ενός σχολικού κλίματος το οποίο βοηθά εργαζόμενους και μαθητές/τριες να αναπτύξουν συμπεριφορές και νοοτροπίες ζωής οι οποίες θα ανταποκρίνονται στην πρόληψη ατυχημάτων και στην αντιμετώπιση κινδύνων και 2. ενός ασφαλούς, καλαίσθητου, φροντισμένου σχολικού περιβάλλοντος το οποίο αποπνέει αίσθημα φροντίδας και συνεισφέρει θετικά στη γενικότερη εκπαίδευση και ανάπτυξη των μαθητών/-τριών.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ
Ο Σύλλογος Διδασκόντων της Σχολικής Μονάδας σε συνεδρίαση αυτού ή και σε συνεργασία με το σχολικό συμβούλιο και όποιους γονείς ενδιαφέρονται σχετικά, μελετούν και συζητούν το σχέδιο της παρούσας Σχολικής Πολιτικής "ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ". Αυτή η Σχολική Πολιτική τροποποιείται, εφόσον κριθεί αναγκαίο με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στο σχολείο και, κατόπιν ψηφοφορίας, αποφασίζεται η εφαρμογή ή μη αυτής.


ΣΤΟΧΕΥΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ
ΤΥΠΙΚΟ ΕΥΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
6 - 20
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ
ΜΟΡΦΟΤΥΠΟΣ
application/pdf
ΜΕΓΕΘΟΣ
436.193 (KΒ)
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ
8525/1545
ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
Φωτόδεντρο e-yliko χρηστών
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Φωτόδεντρο e-yliko χρηστών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΥΠΟΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Οργάνωση, Διοίκηση και Ηγεσία στη Σχολική Μονάδα Organization, Administration and Leadership in the School UnitΟργάνωση, Διοίκηση και Ηγεσία στη Σχολική Μονάδα > Σχολικές Πολιτικές School PoliciesΣχολικές Πολιτικές > Υγεία και ασφάλεια εντός και εκτός του χώρου του σχολείου Health and safety regulations inside and outside the schoolΥγεία και ασφάλεια εντός και εκτός του χώρου του σχολείου
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ & ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ / ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
παιδαγωγικός συντονιστής: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
δημιουργός: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
υπεύθυνος παιδαγωγικού σχεδιασμού: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
πάροχος περιεχομένου: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
υπεύθυνος περιεχομένου: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
επιμέλεια: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ / ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
χορηγός άδειας χρήσης: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
εκδότης: ΙΤΥΕ
χορηγός άδειας χρήσης μεταδεδομένων: ΑΒΔΕΛΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ
εκδότης μεταδεδομένων: ΙΤΥΕ
ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  
ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ