Τα βασικα συστατικα των τροφιμων
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ   
 
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ  
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Σύνδεση τροφίμων με τα θρεπτικά συστατικά τους. Το μαθησιακό αντικείμενο περιλαμβάνει μια εικόνα με διαφορετικά τρόφιμα, πάνω στην οποία υπάρχουν σε διαφορετικά σημεία hοtspots. Όταν επιλεγούν από τους μαθητές, ανοίγουν παράθυρα προς ενημέρωση τους για τα θρεπτικά συστατικά της κάθε ομάδας τροφίμων. Στόχος του μαθησιακού αντικειμένου είναι να γνωρίσουν οι μαθητές τα βασικά συστατικά των τροφίμων και την αξία που έχουν οι εν λόγω τροφές για έναν υγιή οργανισμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ
Το μαθησιακό αντικείμενο προτείνεται να αξιοποιηθεί από τους μαθητές και τον εκπαιδευτικό κατά την προσέγγιση θεμάτων που αφορούν στη θρεπτική αξία διαφορετικών ομάδων τροφίμων .


ΣΤΟΧΕΥΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ
ΤΥΠΙΚΟ ΕΥΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
10 - 14
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ
ΜΟΡΦΟΤΥΠΟΣ
application/h5p
ΜΕΓΕΘΟΣ
859.545 (KΒ)
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Πατήστε επάνω στα σημεία της εικόνας ώστε να αποκαλυφθούν τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ
8525/2416
ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
Φωτόδεντρο e-yliko χρηστών
ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Φωτόδεντρο e-yliko χρηστών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΥΠΟΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Βιολογία BiologyΒιολογία > Άνθρωπος και Υγεία Human Being and HealthΆνθρωπος και Υγεία > Διατροφή NutritionΔιατροφή
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ & ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ / ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
δημιουργία: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΡΛΗ
παιδαγωγικός σχεδιασμός: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΡΛΗ
υπεύθυνος περιεχομένου: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΡΛΗ
επιμέλεια περιεχομένου: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΡΛΗ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ / ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
χορηγός άδειας χρήσης: ΣΟΥΡΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
εκδότης/ες: ΙΤΥΕ
χορηγός άδειας χρήσης μεταδεδομένων: ΣΟΥΡΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
εκδότης/ες μεταδεδομένων: ΙΤΥΕ
ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  
ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ