Κάντε εγγραφή σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω θεματικές περιοχές, θεματικές ενότητες ή έννοιες για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μεταβολές στα αντικείμενα που έχουν ταξινομηθεί σε αυτές
Παρουσιάζονται η έννοια της βιοτεχνολογίας, η διαδικασία παρασκευής του ψωμιού και ο ρόλος των ζυμομυκήτων στη μετατροπή των σακχάρων που περιέχονται στο αλεύρι σε αιθανόλη και διοξείδιο του άνθρακα (αλκοολική ζύμωση).
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ
Το μαθησιακό αντικείμενο προτείνεται να αξιοποιηθεί από τους μαθητές προκειμένου να συσχετίσουν την παρασκευή ψωμιού με τις εφαρμογές της βιοτεχνολογίας και να γνωρίσουν τα τελικά προϊόντα των αντιδράσεων της αλκοολικής ζύμωσης (αναερόβιας κυτταρικής αναπνοής) και τους μικροοργανισμούς που την πραγματοποιούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια για το συγκεκριμένο αντικείμενο.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
1
2
3
4
5
Συνολικές αξιολογήσεις: 0
1
2
3
4
5
Συνολικές αξιολογήσεις: 0
1
2
3
4
5
Συνολικές αξιολογήσεις: 0
ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
aggregator
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και για την ανάλυση στοιχείων επισκεψιμότητας. Με την πρόσβαση στον ιστότοπο συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Το κατάλαβα Περισσότερα