ΧΗΜΕΙΑ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, σελ 31: ομογενή είναι τα μείγματα των οποίων τα συστατικά ΔΕΝ είναι διακριτά με γυμνό μάτι ή ΚΟΙΝΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ. Στο γάλα διακρίνονται τα συστατικά του με μικροσκόπιο.
Σελίδα 34, στο Χημεία παντού: το γάλα και η μαγιονέζα είναι γαλακτώματα, όχι ομογενή μείγματα.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και για την ανάλυση στοιχείων επισκεψιμότητας. Με την πρόσβαση στον ιστότοπο συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Το κατάλαβα Περισσότερα
User Comments