Όλες οι Πρακτικές right arrow icon Aνοιχτές εκπαιδευτικές πρακτικές right arrow icon Aνοιχτές εκπαιδευτικές πρακτικές χρηστών

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΤΡΩΩ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ
 
ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ
 
Για να αναφέρετε το μαθησιακό αντικείμενο πρέπει να συνδεθείτε πρώτα
ΑΞΙΟΛΟΓΩ
Εικονίδιο
  
  
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Διατροφή WIKI Ομάδες τροφών Συστατικά
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ( )
Προσέγγιση & Καινοτομία
Ανάπτυξη δεξιοτήτων 21ου αιώνα
Μεθοδολογία
Χρησιμότητα & Επεκτασιμότητα
Περιγραφή & Παρουσίαση
  
ΑΡΧΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
Eimaiotitroo.pdf (2859289B)
ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ & ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ / ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΓΚΙΟΥΡΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (δημιουργίασυγγραφέας μεταδεδομένωνεπιμέλεια/επικύρωση μεταδεδομένων),
ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ / ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Χορηγός/οί άδειας χρήσης: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΡΑ
Εκδότης/ες: ΙΤΥΕ
Χορηγός/οί άδειας χρήσης μεταδεδομένων: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΡΑ
Εκδότης/ες μεταδεδομένων: ΙΤΥΕ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
  
 
ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Good Practice
ΆΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
lisence icon Στοιχεία αναφοράς
Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike Greece 3.0
Το παρόν Μαθησιακό Αντικείμενο χορηγείται με άδεια 'Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike Greece 3.0'...Περισσότερα
Αναφορά Σχολίου
Αναφορά
Ακύρωση
Το σχόλιο αναφέρθηκε από 2 χρήστες και αποσύρθηκε. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή για περισσότερες πληροφορίες.
Κλείσιμο